Skip to content

Zalen zetter

Tiel, Gelderland, NederlandEvents

Zalenzetter banqueting


‘‘ALS MEDEWERKER BANQUETING ZORG JIJ DAT ELKE BIJEENKOMST PRECIES IS WAT ER VERWACHT WORDT… EN EEN BEETJE MEER!”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?


Als zalenzetter ben je bezig met exact de opstelling die de gast wenst. Hiervoor ben jij verantwoordelijk. Jij zorgt voor de juiste zaal- dan wel diner of feestindeling aan de hand van reserveringen in samenwerking met de Event manager. Je zet het juiste aantal tafels, stoelen, het benodigde serviesgoed, decoraties en hulpmiddelen klaar. Ook draag jij zorg voor het afruimen van tafels en het op orde brengen van de gebruikte ruimtes. Jij hoeft alleen maar uit te voeren! Houd er rekening mee dat het werk soms fysiek zwaar kan zijn. De perfecte (bij)baan naast bijvoorbeeld je studie voor zowel overdag als in de avonduren. Starttijd is in overleg te bepalen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiende feesten/partijen/vergaderingen. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

  • Van nature ben je gedreven en gastvrij;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je neemt initiatief en pakt dingen zelfstandig op;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent flexibel inzetbaar ook in het weekend.


 Laat de gasten maar komen, jij hebt alles al voor ze klaar staan!
WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:


  • Een bruto uurloon volgens de horeca CAO, functiegroep 2, opgebouwde vakantie uren en vakantiegeld worden maandelijks uitbetaald;
  • Flexibele uren mogelijk variërend van  0 - 38 uur;
  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding.


LEER ONS KENNEN!


Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdiepingen tellende hotel beschikt over 188 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, een Van der Valk Vitaal, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten!


Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar