Overslaan naar content

Stagiair(e) Keuken

Op locatie
 • Tiel, Gelderland, Nederland
Stage

STAGIAIR(E) KEUKEN

Jij bent flexibel en bijdehand en doet wat nodig is om een ​​professionele keuken op rolletjes te laten lopen. Of het nu gaat om uien snipperen, werkplekken vrij- en schoonhouden of dat het gaat om het schoon klaarleggen van de sinaasappelrasp. Jij bent het oliemannetje of -vrouwtje dat ervoor zorgt dat jouw collega's ruimte, keukengereedschappen en bij de hand hebben.

''ALS STAGIAIR(E) KEUKEN ZORG JIJ DAT DE KOKS ALLES BIJ DE HAND HEBBEN.”

Als Stagiair(e) Keuken is bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken, perfect dus als stage. 


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

 • Je houdt je bezig met voorbereidende (snij)werkzaamheden; 
 • Je ondersteunt koks waar nodig; 
 • Je houdt je bezig met het afwassen van gereedschappen en hulpmiddelen; 
 • Je houdt de keuken netjes. 


WAAROM PAST DEZE STAGE BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega's. Gastvrijheid betekent voor jou nét die extra stap om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend; 
 • Je toont inzet; 
 • Je kan goed werken in teamverband.

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in een professionele en natuurlijk ontspannende werkomgeving. Je komt in dienst bij Van der Valk Hotel Tiel. Werken bij Van der Valk Hotel Tiel betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Stagevergoeding op basis van een 5 daagse stage week (38 uur)
  MBO 1/2/3, 10 euro per dag
  MBO niveau 4 23 euro per dag
  HBO, 28 euro per dag
 • Een flexibel werkrooster;
 • Een Family&Friends membercard die jou voordelen geeft in onze hotels, denk aan een overnachting vanaf € 65,- , korting op food & beverage;
 • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

Leer ons kennen!


Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdiepingen tellende hotel beschikt over 188 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, een City spa, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.Klaar om te beginnen!

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten!

Mocht je eerst nog vragen hebben, mail dan met HR@tiel.valk.com of bel met 0344881005 en vraag naar Cindy van Koetsveld.


Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar