Overslaan naar content

Interim Chef Kok a la carte

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 4.500 per maandKeuken

Als Chef Kok bij Van der Valk ga je natuurlijk niet alleen de “appelmoes met de kers” voorbereiden. Jij bent niet alleen een inspiratiebron voor onze menukaart, maar ook voor jouw collega’s en gasten. Jij drukt jouw stempel door culinair sturing te geven aan jouw team en werk- en bereidingsprocessen te stroomlijnen.


‘‘ALS CHEF KOK ZORG JIJ VOOR EEN CREATIEVE INVULLING VAN DE RECEPTEN.”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Chef Kok ben jij eindverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten en zorg je dat jouw team met veel plezier in de keuken staat. Daarnaast houd je je bezig met het inkoop- en voorraadbeheer van de keuken en de planning.

Jij draait je hand niet om voor het zelfstandig draaiende houden van de keuken, je motiveert je keukenbrigade en geeft ze de ruimte om te groeien. Je stelt recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en creativiteit en reikt deze aan;

En:

 • Je verricht werkzaamheden voor de dagdagelijkse gasten en voor feesten en partijen;
 • Je fungeert als betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw team en andere collega’s;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden en zorgt voor handhaving van HACCP-regelgeving;
 • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsinzet, zoals het maken van de personeelsroosters, werkverdeling en inzet van medewerkers.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent een energieke persoonlijkheid en haalt jouw werkplezier uit het draaiende houden van de keuken en het motiveren van jouw team. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. In deze rol vinden wij het belangrijk dat je beschikt over een aantal jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie.

En:

 • Je hebt een relevante, afgeronde koksopleiding of vergelijkbaar;
 • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail;
 • Je bent enthousiast en gastvrij;
 • Je bent flexibel beschikbaar voor 38 uur per week (verdeeld over dag, avond en weekend).

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen €3000 en €4500 bruto per maand;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer wanneer je meer dan 10 km van het hotel woont;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16 verdieping tellende hotel beschikt over ruim 180 moderne hotelkamers en 9 unieke suites, een congrescentrum met 17 multifunctionele zalen. Het hotel beschikt over 1 restaurant en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, met een geweldig uitzicht over de Betuwe, Weleda Spa, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV en motivatie achter te laten via een druk op onderstaande knop.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Cindy van Koetsveld, HR adviseur op telefoonnummer 0344-881005 of mailadres HR@tiel.valk.com

Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar