Skip to content

Banqueting / Event medewerker

Tiel, Gelderland, NederlandEvents

BANQUETING / EVENT MEDEWERKER 

Er schuifelt iemand ongemakkelijk de zaal binnen. Jij ziet dat en gaat er direct op af. Jij zorgt ervoor dat deze gast zich welkom en op zijn gemak voelt tussen alle andere gasten op het feest. Je geeft antwoord, nog voor de vraag is gesteld en zorgt samen met je collega’s dat het niemand aan iets ontbreekt. En als gasten toch een vraag hebben, weten ze dat ze deze gerust aan jou kunnen stellen.


‘‘ALS MEDEWERKER BANQUETING ZORG JIJ DAT ELKE BIJEENKOMST PRECIES IS WAT ER VERWACHT WORDT… EN EEN BEETJE MEER!”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

 • Je staat gasten te woord, je bent het eerste aanspreekpunt voor de gast;
 • Je zorgt ervoor dat de ruimte(n) gereed is/zijn;
 • Je voert gerechten/dranken aan;
 • Je maakt bestellingen klaar, bijvoorbeeld het inschenken van dranken;
 • Je speelt in op de behoefte van de gast;
 • Na afloop ontruim je/bouw je de partyruimte(n) af;
 • Houd er rekening mee dat het werk soms fysiek zwaar kan zijn.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiende feesten/partijen/vergaderingen. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je neemt initiatief en pakt dingen zelfstandig op.


Nog een laatste inspectie voor de gasten arriveren. Elk boeketje bevat die hemelsblauwe bloemen, de keuken heeft de lunch-amuzes bijna klaar en je drukt de DJ nog maar eens op het hart dat ‘paradise by the dashboardlight’ écht niet gedraaid mag worden. Mooi. 

Na het geslaagde netwerk-ontbijt van vanochtend is het jou en je team weer gelukt de zaal om te toveren tot een sprookjesachtige trouwlocatie. Laat de gasten maar komen!WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding.


LEER ONS KENNEN!


Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdiepingen tellende hotel beschikt over 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 3 bars waaronder een SIXX Skybar, een Van der Valk Vitaal, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via de knop.


Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar