Skip to content

Weekendhulp

Tiel, Gelderland, NederlandHoreca


Op diverse afdelingen binnen ons hotel hebben we met regelmaat extra inzet nodig. Zo zoeken wij op flexibele basis collega’s die een handje willen helpen binnen de afdeling Housekeeping met het schoonmaken van de hotelkamers of ervoor zorgt dat ons servies en keukengerei helemaal schoon is als medewerker Spoelkeuken. Ook zoeken wij op oproepbasis collega’s voor onze restaurants, bars en voor onze evenementen, waarbij je onze gasten van alle gemakken voorziet. 


Bij ons is het nooit saai. Je komt te werken in een enthousiast team met harde werkers die van aanpakken weten.


Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel en restaurant. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:


 • Je bent flexibel inzetbaar, met name ‘s avonds en in het weekend;
 • In vakanties bieden we je de mogelijkheid extra uren te maken;
 • Je bent minimaal 18 jaar:
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je hebt een passie voor de horeca en bent van nature gedreven, gastvrij en commercieel;
 • Je bent hands-on, stressbestendig en representatief.

Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van Van der Valk Hotel Tiel.


Ben jij enthousiast neem dan contact met ons op!
WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:


 • Een bruto uurloon volgens de horeca CAO functiegroep 2, opgebouwde vakantie uren en vakantiegeld worden maandelijks uitbetaald;
 • Flexibele uren mogelijk variërend van  0 - 38 uur;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding.


LEER ONS KENNEN!


Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdiepingen tellende hotel beschikt over 188 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, een Van der Valk Vitaal, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten!

Mocht je eerst nog vragen hebben, mail dan met HR@tiel.valk.com of bel met 0344881005 en vraag naar Cindy van Koetsveld.


Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar