Overslaan naar content

Supervisor Schoonmaak

Op locatie, Hybride
  • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 2.200 - € 2.800 per maand

Als Supervisor Algemene Dienst werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!


Supervisor Algemene Dienst (24 tot 38 uur)

Samen met jouw team zorg jij als Supervisor Algemene Dienst dat alle algemene ruimtes in het hotel er spic en span uit zien. Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team ervoor te zorgen dat alle algemene dienst werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.


‘’Als Supervisor Algemene Dienst steek jij de handen uit de mouwen.’’


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In deze functie draag je zorg voor het opleiden. begeleiden en het inwerken van medewerkers. Je bent in staat om knelpunten te signaleren en jouw team hierop aan te sturen voor een optimale bedrijfsvoering. Je werkt samen met de Housekeeping manager en bent hiervoor samen met de andere supervisors een aanspreekpunt. En;

  • Je levert een bijdrage aan het uitwerken en doorvoeren van verbeteringen in de algemene dienst op basis van aanwijzingen van de leidinggevende;
  • Je ziet toe op het juiste gebruik van inventaris/apparatuur en de directe omgeving, nemen van acties bij afwijkingen, storingen e.d.;
  • Je stemt werkzaamheden af met andere afdelingen;
  • Je werkt zelf mee in de uitvoering en daarbij toon je een voorbeeldfunctie.

WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST

We vinden het belangrijk dat je minimaal een jaar (leidinggevende) ervaring hebt in dit vakgebied en de Nederlandse taal beheerst. Deze baan vereist flexibele inzetbaarheid, dus ook in de avonduren en het weekend. Je hebt een representatieve en gastvrije uitstraling. In teamverband werken vind jij leuk en je kan goed prioriteiten stellen om het overzicht te bewaren. Met jouw oog voor detail weet je hoe de beste resultaten behaalt kunnen worden, samen met jouw team. Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van Van der Valk Hotel Tiel.

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

  • Je ontvangt een bruto maandsalaris vanaf 2200,- tot 2800,-;
  • Verder heb je een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • En het belangrijkste, wij bieden jou uitdagend werk in een groot, leuk en vooral trots hotelteam!

Wie zijn wij?

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Centraal gelegen in de Betuwe, direct aan de A15, ligt Van der Valk Hotel Tiel. Het 16 verdiepingen tellende hotel beschikt over 185 moderne hotelkamers met 9 nieuwe suites en een congrescentrum met 17 zalen. Het Hotel beschikt over 3 restaurants en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, een Van der Valk Vitaal, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te mailen naar Afdeling HR, via het e-mailadres solliciteren@tiel.valk.com.

Voor meer informatie over de vacature kunt u terecht op onze site www.hoteltiel.com, of bellen naar 0344-881005.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar