Skip to content

SIXX Sky Bar Supervisor

Nederland, Gelderland, Tiel

SIXX Skybar 


Aperol Spritz, Gin Tonic, Caipirinha of een Coca Cola? Is dit geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons paradepaardje!

Op de 16e etage van ons Van der Valk Hotel Tiel is onze exclusieve SIXX Skybar, dé ontmoetingsplek van de regio. Hip, trendy, cocktails en sushi zijn slechts een paar kernwoorden. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd met ook nog eens mooi uitkijkpunt. Daarnaast wordt SIXX verhuurd voor bijeenkomsten en bruiloften.

Supervisor (Sixx) bar

Als Supervisor bar werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!


Als Supervisor bar is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je weet wat gastvrijheid is en kunt dit als geen ander overdragen: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Je komt afwisselend te werken in de lobby bar en de Sixx bar binnen Hotel Tiel en bent daarin flexibel inzetbaar. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de taken in de bar, zo sta je onze hotelgasten te woord, wijs je werkzaamheden toe aan onze medewerkers en geef je daarbij de juiste aanwijzingen en instructies als supervisor Bar.

Verder:

Signaleer je verwachte tekortkomingen;

Ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse personeelsplanning van de dag;

Coach en motiveer je jouw collega’s binnen de verschillende bars.

Werk je mee op de werkvloer;

Controleer je de naleving van de regels rondom hygiëne en schoonmaakwerkzaamheden volgens de HACCP-voorschriften;

Draag je zorg voor processen, zoals urenregistratie en verlof;

Lever je input rondom personeelsbeheer (verzuim, functioneren en werving & selectie);

Rapporteer je aan jouw afdelingsmanager(s).


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende lobby/Sixx bar. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

• Je hebt minimaal een aantal jaar relevante werkervaring;

• Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;

• Je kunt goed werken in teamverband;

• Je bent enthousiast en gastvrij;

• Je bent een persoon met een groot oplossend vermogen en bent stressbestendig.
WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een Family&Friends-memberkaart die jou korting geeft op oa overnachtingen en in onze restaurants;
  • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness;
  • Een veel. te gezellige personeelsborrel


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16 verdiepingen tellende hotel beschikt over 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 3 bars waaronder een SIXX Skybar, een Van der Valk Vitaal, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via de knop.


Hopelijk tot snel!

of