Skip to content

Sales medewerker

Tiel, Gelderland, Nederlandsales

Is het jouw passie om de groeps- & zaalreserveringen te plannen, behandelen en creatief mee te denken? Van der Valk Hotel Tiel is op zoek naar een commerciële en zelfstandige Sales Medewerker (38 uur) die onze afdeling Sales komt versterken en laat groeien! 

DE BAAN

Als Medewerker Sales ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de groeps- & zaalreserveringen in ons hotel. Hiervoor maak je offertes op maat voor zowel de zakelijke en vrijetijdsmarkt. Na het sturen van de passende offerte neem je altijd contact op met de gast om te overleggen of de offerte naar zijn of haar wens is. Om alles goed te laten verlopen zorg je voor een goede interne communicatie over de afspraken en bijzonderheden van de partij. Zo ben je betrokken bij de organisatie en coördinatie van mooie partijen en evenementen in onze restaurants, SIXX Skybar, Lobby bar en onze 17 multifunctionele zalen waar we groepen van 1 tot 1500 gasten kunnen faciliteren. Door de vele samenwerkingen met andere afdelingen in het hotel kun je goed sparren met je collega’s en kom je tot de beste mogelijkheden voor de gast. Uiteraard ben je in deze functie ook verantwoordelijk voor de Aftersales, daarom neem je na afloop van de partij altijd contact op met de gast om zijn/haar ervaringen te bespreken en koppelt deze feedback terug aan je collega’s. 


Verder: 

 • Presenteren van onze zalen en adviseren van (potentiële) gasten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van hun event; 
 • Zelfstandig aannemen, behandelen en afhandelingen van alle binnenkomende aanvragen; 
 • Alle afspraken en bijzonderheden op correcte wijze verwerken in APMA; 
 • Je matcht de wensen van de gasten met de mogelijkheden van Van der Valk Hotel Tiel; 
 • Je ziet kansen en ontdekt mogelijkheden om de omzet te verhogen; 
 • Door je goede aftersales zie je altijd kansen en oplossingen. 

WIE BEN JE?

Wij zoeken een positieve, flexibele en energieke Sales Medewerker. Je bent iemand die zelfstandig goed kunt werken en van aanpakken weet. Gastvrijheid betekent voor jou net die stap extra zetten en jij zorgt ervoor dat gasten het hotel verlaten met een glimlach. 

Verder: 

 • Je hebt een relevante HBO- of MBO+-opleiding afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring;
 • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Kennis van de Duitse taal is een grote pré; 
 • Je hebt een commerciële instelling; 
 • Jij werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en regelt alles tot in de puntjes; 
 • Problemen? Die ken jij niet, je zoekt altijd een alternatief.WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten hun verblijf fantastisch ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is ;
 • Een Family & Friends-member kaart die jou korting geeft op oa. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement / bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Regelmatige personeelsborrels en teamuitjes.


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdieping tellende hotel beschikt over meer dan 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 3 bars waaronder een SIXX Skybar, Wellness, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via onderstaande knop.

Hopelijk tot snel!

of