Skip to content

Keuken manager

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandKeuken

KEUKEN MANAGER

Als Keuken Manager bij Van der Valk ga je natuurlijk niet alleen de “appelmoes met de kers” voorbereiden. Jij bent niet alleen een inspiratiebron voor onze menukaart, maar ook voor jouw collega’s en gasten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van onze drukke keuken en het leiden van een team vol met 40 getalenteerde koks (in opleiding). Jij bent de drijvende kracht achter een goed georganiseerde en efficiënte keuken.


‘‘ALS KEUKEN MANAGER ZORG JIJ VOOR DE DAGELIJKSE AANSTURING IN DE KEUKEN.”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Keuken Manager is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om dagelijks het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Samen met de Chef-kok zorg jij voor de dagelijkse aansturing van de keuken. Jij richt je op alle administratieve taken. Denk hierbij aan kosten management, personeelsmanagement, bestellingen en roostering. Daarnaast waarborg je de kwaliteit en presentatie van de gerechten die de keuken verlaten. je zorgt ervoor dat deze gerechten voldoen aan de standaarden. Zo druk jij je stempel door culinair richting te geven aan de werk- en bereidingsprocessen.

En verder;

 • Je zorgt voor een consistente kwaliteit van alle gerechten en het waarborgen van alle processen omtrent H.A.C.C.P;
 • Je zorgt voor een fijne werksfeer en goede samenwerking tussen alle afdelingen binnen het hotel;
 • Je komt met verbetervoorstellen aangaande bestaande recepten maar hebt ook de capaciteit om met creatieve nieuwe voorstellen te komen;
 • Je blijft continu op de hoogte van trends in de markt en vertaalt deze naar jouw keukenbrigade.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent een energieke, gastvrije persoonlijkheid en haalt jouw werkplezier uit het draaiende houden van de keuken en het motiveren van jouw team. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en altijd bezig met wat beter kan. In deze rol vinden wij het belangrijk dat je beschikt over een aantal jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het geen probleem om in de avonduren, weekenden en feestdagen te werken.

Daarnaast is het fijn als je;

 • Affiniteit hebt met werken in de keuken;
 • Een aantal jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie hebt opgedaan;
 • Goed kunt werken in teamverband en open staat voor feedback;
 • Altijd voor de beste kwaliteit gaat en oog voor detail hebt;

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Hotel Tiel Van der Valk betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3000,- en € 4500 bruto per maand;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer wanneer je meer dan 10 km van het hotel woont;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen, in onze restaurants en overheerlijke donuts en pasta's;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;

 • Het maken van een assessment en een referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16 verdieping tellende hotel beschikt over ruim 180 moderne hotelkamers en 9 unieke suites, een congrescentrum met 17 multifunctionele zalen. Het hotel beschikt over 1 restaurant en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, met een geweldig uitzicht over de Betuwe, Weleda Spa, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV en motivatie achter te laten via een druk op onderstaande knop.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Cindy van Koetsveld, HR adviseur op telefoonnummer 0344-881005 of mailadres HR@tiel.valk.com

Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar