Skip to content

Hoofd Technische dienst

Tiel, Gelderland, Nederland€ 2.700 - € 3.400Technische Dienst

HOOFD TECHNISCHE DIENST

Onze gastvrijheid draait om toegankelijkheid. En jij begrijpt dat dat in een groot hotelbedrijf ook heel letterlijk bedoeld wordt. Onze gasten staan nu eenmaal liever niet voor een automatische schuifdeur die niet open wil of in een lift die je nergens heen brengt. Of wat dacht je van onbereikbare WIFI? Natuurlijk zijn dat zaken die vanzelfsprekend zijn. Dat is waar jij en je team, voor zorgt door adequaat onderhoud en – als de techniek ons in de steek laat – razendsnel op kunt anticiperen.

“ALS HOOFD TECHNISCHE DIENST MAAK JE ONZE GASTVRIJHEID TECHNISCH MOGELIJK.”

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Hoofd Technische Dienst is er bij Van der Valk Tiel meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen. En:

 • Je draagt zorg voor het (laten) opleiden/inwerken van medewerkers;
 • Je ziet toe op het tijdig beschikbaar hebben van noodzakelijke onderdelen, materialen en technische hulpmiddelen;
 • Je schakelt buitenfirma’s in voor storingsopheffing en reparaties aan bijvoorbeeld liften, airco, koeling en sprinklerinstallaties;
 • Je begeleidt en coördineert projecten;
 • Je dient voorstellen in voor investering, vervanging en aanpassing.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Technische Dienst. Je begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast en gastvrij;
 • Je bent oplossingsgericht en neemt initiatieven.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is ;
 • Een Family & Friends-member kaart die jou korting geeft op oa. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement / bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Regelmatige personeelsborrels en teamuitjes.


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16 tellende hotel beschikt over meer dan 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 3 bars waaronder een SIXX Skybar, Wellness, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via onderstaande knop.

Hopelijk tot snel!

of