Skip to content

Gebouwbeheerder

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 4.500Technische Dienst

Als gebouwbeheerder bij Van der Valk in Tiel speel jij een belangrijke rol in het beheer en de optimalisatie van de technische dienst en carwash. Met een adembenemend gebouw van 28.000m2 vol met diverse faciliteiten is deze uitdaging er een waar jij van droomt. Van het onderhoud en toezicht op alle inspecties tot het begeleiden van kleinschalige interne huisvestingsprojecten, jij brengt het allemaal samen. Hiervoor krijg je een aantrekkelijk salaris van €3000,- tot €4.500,-, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én veelbelovende ontwikkelingsmogelijkheden.


“ALS GEBOUWBEHEERDER MAAK JIJ ONZE GASTVRIJHEID TECHNISCH MOGELIJK.”


Als gebouwbeheerder bij Van der Valk in Tiel sta jij paraat voor het onderhoud en toezicht op alle inspecties. Denk aan apparatuur in het restaurant, de bars, de zwembaden, de hotelkamers en een complex gebouwbeheersysteem. Daarnaast ben je in staat om kleinschalige interne huisvestingsprojecten te begeleiden en bij te sturen. Jij bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen binnen het hotel. En verder?

 • Jij geeft operationeel leiding aan de afdeling Technische Dienst en Carwash. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opleiden en inwerken van deze medewerkers;
 • Jij begeleidt en coördineert projecten. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden en zorg je ervoor dat externe bedrijven zich aan afspraken houden;
 • Jij zorgt ervoor dat nodige onderdelen, materialen en technische hulpmiddelen op tijd beschikbaar zijn;
 • Jij zorgt ervoor dat de planning bijgehouden wordt en dat de onderhoudsschema's, groenvoorzieningen en offertes up-to-date zijn;
 • Jij hebt het vermogen om snel te schakelen en in te grijpen bij storingen en fungeert als aanspreekpunt in geval van schade.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent de drijvende kracht achter een perfect functionerende Technische Dienst en Carwash. Samen met jouw team, bestaande uit ongeveer 12 medewerkers, zorg je voor een soepel verloop van alle facilitaire processen. Jij staat altijd klaar voor je collega's en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor hen. Met jouw motiverende en inspirerende leiderschap zorg jij voor ontwikkeling en tevredenheid van het team. Door kritisch naar jezelf te kijken en altijd op zoek te zijn naar verbetering, haal jij het beste uit jezelf en uit anderen.

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving, zoals de hotelbranche of techniek;
 • Flexibel inzetbaar, ook tijdens de weekenden en de feestdagen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Gastvrij, oplossingsgericht en initiatiefrijk.WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten hun verblijf fantastisch ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je als gebouwbeheerder in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is ;
 • Een Family & Friends-member kaart die jou korting geeft op oa. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement / bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Regelmatige personeelsborrels en teamuitjes.


LEER ONS KENNEN!

Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdieping tellende hotel beschikt over meer dan 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 3 bars waaronder een SIXX Skybar, Wellness, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van de functie gebouwbeheerder! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via onderstaande knop.

Hopelijk tot snel!

of