Skip to content

Food & Beverage Service Manager

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 4.500

F & B SERVICE MANAGER 

Heb jij een passie voor gastvrijheid? Weet jij als geen ander hoe je gasten een onvergetelijk verblijf kunt geven door jouw enthousiaste en professionele manier van service verlenen. Komen gasten speciaal voor jou terug? Je creëert de ultieme gastervaringen die nog lang na de maaltijd of partij blijven hangen. Jij brengt een gemotiveerd team, verrukkelijk eten en een gastvrije omgeving op onvergetelijke manier samen. Je staat in het team en helpt je medewerkers zich te ontwikkelen. Voor je collega’s ben jij samen met de F&B manager de sterke schakel centraal op de werkvloer die elk succes viert, maar ook meteen nadenkt over hoe het morgen nóg beter kan.


“ALS F & B SERVICE MANAGER BEREIK JE DE ULTIEME BELEVING VAN GAST & MEDEWERKER”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Samen met je collega F & B Manager stuur je de ongeveer 90 medewerkers uit het team operationeel aan. Onder de F & B vallen onze restaurants, de lobby- & Sky bar en de afdeling banqueting. Als F & B Service Manager heb je een grote rol op de voorgrond, je bent een echt mensenmens. Jij zorgt dat je alles weet over zaken als de ontwikkelingen en werkprocessen van je medewerkers. Je gaat jouw medewerkers coachen en begeleiden en bent niet bang voor wat uitdaging hierin. Jij draait je hand niet om voor het meewerken op de vloer op drukke momenten en weet op die momenten ook hoe in jouw team de rust kan bewaren.

En;

 • Je stuurt medewerkers aan, motiveert ze en coacht hen hierbij;
 • Je staat gasten op de meest gastvriendelijke manier te woord en brengt dit ook over aan je medewerkers;
 • Je bewaakt en begeleidt de loopbaan van je team, voert hierbij gesprekken en maakt ze nog beter;
 • Je signaleert, onderzoekt en realiseert je kwaliteitsverbeteringen ten aanzien van de gastbeleving;
 • Je bent proactief en benut kansen omtrent het verhogen van de omzet;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent flexibel en hebt de wil om het samen met je team te doen;
 • Je communiceert helder en transparant en hebt de intrinsieke motivatie om iedere dag het beste uit je zelf en het team te halen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met positieve energie en vindt het leuk om met jouw team te zorgen voor een goed draaiende F & B afdeling. Jij begeleidt je medewerkers en fungeert voor hen als een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en altijd bezig met wat beter kan. Maar je hebt ook zin om successen te vieren! Gastvrijheid betekent voor jou nét die extra stap zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten, maar ook de medewerkers, met een glimlach het hotel verlaten.

En;

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het coachen van teams.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten hun verblijf fantastisch ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris vanaf 3500,- tot 4500,
 • Een reisvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • Een Family & Friends-member kaart die jou korting geeft op oa. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement / bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Regelmatige personeelsborrels en teamuitjes;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Het maken van een assessment en een referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.


LEER ONS KENNEN!
Al 150 jaar gastvrij! Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In het kloppende hart van de Betuwe, direct aan de A15, ligt Hotel Tiel. Het 16-verdieping tellende hotel beschikt over meer dan 185 moderne hotelkamers en een congrescentrum met 15 zalen. Het Hotel beschikt over 2 restaurants en 2 bars waaronder een SIXX Skybar, Wellness, een zwembad en fitness. Het hotel heeft een Circus Gran Casino en een Carwash. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het hotel tot de ontmoetingsplaats van deze regio.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via onderstaande knop.
Hopelijk tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar