Skip to content

Bijbaan in een hotel

Nederland, Gelderland, Tiel

Werken bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, samen met je favoriete collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk werkt. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!

BIJBAAN IN EEN HOTEL

Op diverse afdelingen binnen ons hotel hebben we met regelmaat extra inzet nodig. Zo zoeken wij op flexibele basis collega’s die een handje willen helpen binnen de afdeling Housekeeping met het schoonmaken van de hotelkamers of ervoor zorgt dat ons servies en keukengerei helemaal schoon is als medewerker Spoelkeuken. Ook zoeken wij op oproepbasis collega’s voor onze restaurants en terrassen waarbij je onze gasten van alle gemakken voorziet.

Mocht je het leuk vinden om onze collega’s in de keuken te helpen; ook daar zoeken we met regelmaat oproepkrachten.

Bij ons is het nooit saai. Je komt te werken in een enthousiast team met harde werkers die van aanpakken weten.

WIE BEN JIJ?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend.
 • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je hebt een prettige en plezierige omgang met collega’s.
 • Je hebt een passie voor de horeca en bent van nature gedreven, gastvrij en commercieel.
 • Je bent hands-on, stressbestendig en representatief.
 • Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van Van der Valk Hotel Tiel.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness tegen een kleine vergoeding;
 • Een maandelijks veel te gezellige personeelsborrel;


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel Tiel maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via de knop hieronder.


Hopelijk tot snel!

of